Participació en el Concurs de Milacres i canvi d’hàbits de l’Image del Sant.

canvi mocadoret18

canvi mocadoret18El 5 d’abril, dia de sant Vicent Ferrer en el santoral catòlic, en el saló d’actes de l’ONCE, va participar per segona vegada i consecutiva l’Altar del Mocadoret en el Concurs de Milacres; ho va fer amb un quadre artístic propi, i en l’obra “El mocador” de Josep Barnat i Baldoví, que conta el milacre que dona nom al nostre Altar. Ja hem tingut premi per poder repetir, hem quedt molt satisfets de l’actuació dels nostres chiquets, dirigits per Maria García Cozas, que ha fet una gran labor. 

Posteriorment, a les 8 de la vesprada va tindre lloc, en casa de la Clavariesa Major 2018, Leonor Sampedro, el canvi d’hàbits de la imatge de Sant Vicent Ferrert. Durant l’any, en casa de la clavaria, la image porta un senzill hàbit de dominic que, al arribar les festes, la Cambrera, en este cas Amparo Cuenca, canvia per uns de gala que són els que lluix en les festes. Enguany la image ha estrenat una urna de metacrilat, que li dona una vista molt agradable, l’urna ha sigut sufragada per la clavariesa 2018.

L’acte ha comptat en la presència del President, Manuel Ferri; el Secretari, José Mulet; l’Arxiver, Enrique Lloret, que té un paper destacat en l’acte; alguns membres de la Junta, algunes clavariesses, la Vicecambrera, Amparo Cuenca i alguns familiars de la Clavariesa Major. L’Honorable Clavariesa, Mª Jesús Moll, que pertany a la nostra Associació també ha assistit a l’acte.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba