Junta General de l’Altar del Mocadoret

jgmocadoret2018

L’Altar del Mocadoret va celebrar, en el nostre Llar Vicentí, el passat dimecres 28 de febrer, la Junta General Extraordinària 2018. Es va obrir la reunió amb unes oracions dirigides per el nostre consiliari, En Mariano Trenco que, a continuación, va beneïr els mocadorets, insignies i medalles que anaven a ser imposades en l’acte.

Ens va fer la distinció d’acompanyar-nos l’Honorable Clavariesa 2018, Na Mª Jesús Moll Navarro, que també pertany al nostre Altar, i va imposar les insignies com a nou directiu de la Junta al jove José Ignacio Marzal Torregrosa, així com les medalles a la Clavariesa Juvenil 2018, senyoreta Pilar Belda de Juan, i a la Clavariesa Major, Na Leonor Sampedro Mascarós. També van ser imposades les corresponents medalles, com a clavariesea a Elia Moll Navarro, Nancy Chacon, Lina Canet López, Mª Luisa Ballester Navarro i Teresa Lozano Tornero.

jgmocadoret2018

A continuació, per mà també de Mª Jesús Moll, es va fer el tradicional sorteig, entre els membres de l’Associació que ho havien demanat, dels clavaris per a l’any 2019. En primer lloc va eixir, com a Clavariesa Juvenil, la xiqueta Lucía Martínez Lara, i com Clavariesa Major, Mª Teresa Ivars Solano, que al estar present en l’acte va manifestar la seua immensa alegria pel nomenament comentant que, ni el seu iaio, ni son pare, antics membres de l’Altar havien sigut mai clavaris, donant-se la coincidència que enguany celebra les noces d’or de casada.

Per últim, es va fer la tradicional subhasta d’alguns bescuits, amb la finalitat d’aconseguir fons per a les properes festes, agraïm la generositat dels assistents. Passant-se a fer la «tastà» dels bescuits que enguany es repartiran entre els abonats. Tots els presents van poder comprovar la qualitat del producte i que bé combina amb la mistela.

El President de l’Altar, Manuel Ferri Peña, va acabar la reunió donant les gràcies per l’assistència a tots els presents, especialment a l’Honorable Clavariesa, als membres d’altres Altars i al nostre consiliari, mostrant el seu desig de que tots passem unes bones festes vicentines en este any jubilar que comença.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba