Jaime Nácher Andrés, President Honorífic de L’Altar del Mocadoret, ha faltat

nacher

nacherEl passat 7 d’agost, en Tenerife, ha faltat als 91 anys d’edat, el nostre President Honorífic i membre de la Junta Directiva de l’Altar, Jaime Nacher Andrés.

Nascut en Valéncia, el 6 d’octubre de 1925, Jaime el Olivero, com era conegut en el barri per haver tingut en el carrer del Trench, durant molt anys, una tenda de saladures i olives, sempre estigué vinculat al barri de la Tapineria, formant part de distintes associacions, com la desapareguda Confraria de Sant Roc, Falla Lope de Vega, de la que va ser President 14 anys i, com no, de l’Altar de San Vicent Ferrer del Mocadoret, que va presidir durant 25 anys de l’any 1984 al 2008, moment en el que va ser anomenat President Honorífic.

Precisament, l’any anterior a ser elegit President, en 1983 va ser clavari, per sorteig com sempre en el nostre Altar, i quan va deixar el càrrec de President, Sant VicentFerrer va voler tornar a sa casa, i novament va ser clavari.

Casat, amb Amparo, que el va deixar viudo més pronte del que ell haguera volgut, van tindre dos fills, Santiago i Amparo, té un net i una germana, Marina, que també pertany a l’Altar. 

Cristià convençut, volia molt a San Vicent i, a més del seu treball en l’Altar, era Cavaller Jurat i un gran devot de la Verge dels Desamparats. Per altra banda, gran valencianista, molt aficionat al Valencia C.F. i gran jugador de dòmino, temible com a rival i com acompany si no li seguies el joc. També era un gran valencianista defensor de tot lo valencià, la llengua, les costums, la nostra forma de ser… Descanse en pau el nostre amic, que haurà segut acollit pels braços maternals de la Verge dels Desamparats i un abraç fratern de Sant Vicent Ferrer. La missa funeral per el seu etern descans serà el divendres 1 de setembre a les 19 hores, en la Parròquia de Sant Martí de Valéncia, carrer San Vicent Màrtir, 11. Vos invitem a assistir i fer una pregària per la seua ànima.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba