Concurs de Milacres de 2022

Com és costum i tradició, per Lo Rat Penat i Junta Central Vicentina s’organisa i convoca el Concurs de Milacres de Sant Vicent Ferrer en honor del Patró del Regne de Valéncia, en el patrocini i colaboració de l’Excm. Ajuntament de Valéncia, a celebrar en l’edifici de la ONCE, en Gran Via Ramón y Cajal, 13, de Valéncia, els dies 19, 20 i 21 d’abril de 2022, a les 15.30 h i a on podran prendre part, en un únic milacre per altar, les Associacions que ho desigen, tant de fòra com de dins de la nostra ciutat. El fallo del jurat se farà públic el dia 22 d’abril, divendres, a les 19.00 h. en la Sala Constantí Llombart de Lo Rat Penat.

PREMIS:

De l’Ajuntament de Valéncia:
Primer                                           Quadro de Sant Vicent (original)
Segon                                           Quadro de Sant Vicent
Tercer                                           Quadro de Sant Vicent
Quart                                            Quadro de Sant Vicent
Quint                                            Quadro de Sant Vicent
Accèssits                                      nou accèssits

De l’Associació de Dames Vicentines: 100 € a cada altar participant.
Del diari “LAS PROVINCIAS”: 150 € al millor original d’un milacre inèdit.
Del diari “LEVANTE – E.M.V.”: 240 € a la millor direcció
Premi “Excm. Sr. D. Rafael Gomez-Ferrer”: 200 € i placa al millor adreç escènic. 100 € i placa al segon millor adreç escènic
Premi “Eros Recio i Peyró” a la superació de l’Associació “Ampareumos”: 50 € al millor actor o actriu en alguna discapacitat física o psíquica.

Premis “Regina dels Jocs Florals, María Chaqués Vöhringer”

130 € i diploma al millor actor.
100 € i diploma al segon millor actor.
  70 € i diploma al tercer millor actor.

Premis “Encarna Albarracín”:

130 € i diploma a la millor actriu.
100 € i diploma a la segona millor actriu.
  70 € i diploma a la tercera millor actriu.

Premis “LO RAT PENAT”:

130 € Medalla Dorada al millor Sant Vicent.
100 € Medalla Argentada al segon millor Sant Vicent.
130 € Medalla Dorada al chiquet que millor parle la Llengua Valenciana.
100 € Medalla Argentada al segon chiquet que li seguixca en mèrits.
130 € Medalla Dorada a la chiqueta que millor parle la Llengua Valenciana.
100 € Medalla Argentada a la segona chiqueta que li seguixca en mèrits.

BASES

Els Milacres han de ser representats per chiquets i chiquetes que no hagen complit els 15 anys en el dia de la celebració de la festivitat de Sant Vicent Ferrer, (no obstant això, i de forma extraòrdinaria,  enguany se permetrà participar als chiquets que en 2020, estant inscrits, veren frustrada la seua participació per la suspensió del concurs en motiu de la pandèmia de Covid-19), ajustant-se a l’interpretació, adreç, ambientació i a la perfecta dicció en llengua valenciana. El Milacre que obtinga el primer premi farà una representació extraordinària del mateix el dissabte dia 23 d’abril, a les 11 h, en la Plaça de la Mare de Deu, i en el qual se farà entrega dels premis obtinguts segons el fallo del Jurat nomenat per Lo Rat Penat, que serà inapelable. Els originals que opten al premi LAS PROVINCIAS s’enviaran per triplicat sense firma, junt en una plica tancada en el nom, direcció i teléfon de l’autor, a la Secretaria de Lo Rat Penat (C/ Trinquet de Cavallers, 9- 46003 Valéncia) fins el 12 d’abril a les 19.30 hores, dia en que se tancarà l’admissió i l’inscripció del Concurs. La solicitut per a concursar deu de fer-se pels presidents de les Associacions per carta firmada i enviada a mà, per correu, per e-mail:  secretaria@loratpenat.org, fent constar el nom i domicili de l’Altar, títul a representar en els noms de l’autor, del director, dels personages i dels chiquets actuants per orde d’aparició en escena, aixina com les edats dels menuts, la data de naiximent i teléfon de la persona encarregada a qui poder dirigir-se en cas de dubte.

Valéncia, 7 de febrer de 2022

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba