FI DE LES FESTES DEL MOCADORET 2019

mocaor2019

mocaor2019L’Altar del Mocadoret va donar fi a les seues Festes el passat dimarts 7 de maig. L’actuació del grup de ball de la Falla Corregeria-Bany dels Pavesos les va tancar, de forma molt vistosa, ballant algunes peces de distints pobles i estils de la nosta Comunitat.

L’Honorable 2019, Na Mariví Borrel i Alós, va presidir els actes, acompanyada pel Secretari de la Junta Central Vicentina, N’Antonio Alpuente i Pradas. Naturalment també estigueren presents la Clavariesa Major de l’Altar, Mª Teresa Ivars  i Solano, i el President, Manuel Ferri i Peña. A continuació, despuix d’interprentar l’Himne Regional, es va procedir a la Biaxada del Sant, als acords de l’Himne Nacional i baix una pluja de pètals.

Posteriorment es va traslladar en processó, en la seua anda, fins la Llar Vicentina del carrer Danses, on va ser entregada la Beneïda Image del Sant a la Clavariesa 2020, Na Carmen Tello i Prades, que la conservará en el seu domicili fins les Festes de l’any que ve.

Aprofitem el final de les festes per anunciar que l’Altar del Mocadoret ha estrenat el seu canal en youtube, al que es pot accedir a través de la web de l’altar: altardelmocadoret.org. Ara mateix s’ha pujat un primer vídeo de la Gran Tabalà que anuncia les Festes pels carrers del barri el dissabte pel matí, ací teniu l’enllaç directe https://altardelmocadoret.org/youtube/.

L’any que ve esperem poder fruir d’unes Festes Vicentines tan boniques com les d’enguany.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba