Altar de Russafa

21 DE MARÇ DIJOUS

18:00h Ensaig del milacre en el teatre dels Salesians.

19:30h. Ensaig general.

23 DE MARÇ, DISSABTE

17:45h Presentació de les nostres Regines al Teatre dels Salesians San Juan Bosco, c/.Fonteta de sant Lluís, 129. (Trage Regional). 21:30h Sopar oferit en honor de les nostres Regines a l’Hotel SH Valencia Palace, Passeig de l’Albereda, 32.

24 DE MARÇ, DUMENGE

17:30h els chiquets del milacre representaran el milacre al centre cultural «Joan Fuster” de Beniarrés (Alacant).

2 D’ABRIL, DIMARTS

18:00h Participació en el Concurs anual de Milacres de Sant Vicent Ferrer en l’edifici de l’ONCE en el carrer Ramón i Cajal, 13 de Valéncia. Els chiquets del nostre Altar representaran Mort i testic.

19:30h Santa Missa en sufragi de Vicent Pascual Chirivella, fundador de nostra Associació, dels seus fills Vicent, Enrique i Pepita Pascual Pelechano i nets Vicente, Juan, Angelita i Pepita.

20:00h. Acte d’inici de les festes de l’Altar de Russafa i presentació de la revista de l’associació per la president de la JCV, Na Mónica Gil, al convent de Nostra Senyora dels Àngels. Tot seguit, en el claustre del convent, les nostres regines oferiran un vi de benvinguda de les festes.

3 D’ABRIL, DIMECRES

19:30h Solemne Trasllat de l’image de Sant Vicent Ferrer pels carrers del nostre barri, des de l’iglésia del convent de Nostra Senyora dels Àngels fins a l’iglésia de Sant Valer Bisbe. A continuació, torrà al llar oferida pels clavaris majors.

4 D’ABRIL, DIJOUS

18:00h. Berenar oferit per les clavarieses a les nostres Regines, Cort d’Honor i Comissió Infantil en el Llar.

19:30h Santa Missa en sufragi dels difunts de la família Ventura Coscolla. 19:30h. Tardeo. Ab l’actuació d’un grup flamenc, oferit per les regines. 21:00h Nit de la Cantà oferida als nostres clavaris, al llar, i a les nostres regines al carrer General Urrutia, 22.

5 D’ABRIL, DIVENDRES

19:30h Santa Missa en sufragi dels difunts de la família Danvila Safont. 21:00h XXXVI Certamen de Paelles, en el que participaran els clavaris i amics de l’Associació.

6 D’ABRIL, DISSABTE

12:00h Jocs infantils.

14:00h Arròs en fesols i naps.

18:00h Concurs de disfrassos per als components de la Comissió Infantil. 19:30h Missa en sufragi de Vicente Pascual Chirivella, Vicente Pascual Pelechano, Avelino Faus, Vicente Cerezo Francisco, Evaristo Santafé, Antonio Mestre, Vicente Plaza, Marino i Javier Rivera, Vicente Cerezo Pascual, Vicente Danvila Safont, Pedro Catalán, presidents i demés membres de l’Associació.

21:00h. Sopar de germandat. Les regines oferiran per al sopar una tortilla jagant i els clavaris majors el dolç

23:00h. Actuació musical la Golferia, oferida per les reines.

7 D’ABRIL, DUMENGE

13:15h Missa en honor a Sant Vicent Ferrer en l’Iglésia de Sant Valer Bisbe i Sant Vicent Màrtir (Trage Regional en mantilla).

14:00h Mascletà.

14:30h Dinar oferit per les nostres Regines.

19:00h Solemne processó pels carrers de Russafa des de l’Iglésia de Sant Valer (Trage Regional en mantilla).

20:00h Pujà del sant i representació del Milacre en la Plaça Baró de Cortés. 22:00h Sopar “de sobaquillo” en el Llar.

23:00h Radio Karaoke. Actuació de Richi.

8 D’ABRIL, DILLUNS – FESTIVITAT DE SANT VICENT FERRER

11:15h Ofrena floral a Sant Vicent Ferrer des de l’Iglésia de Sant Valer fins a la Casa Natalícia (Trage Regional en mantilla).

14:30h Dinar de germandat en l’Ateneu Mercantil.

18:30h Representació del Milacre en la Plaça Baró de Cortés. 19:00h Solemne Processó General des de la Catedral de València (Trage Regional en mantilla).

20:15h Representació del Milacre en la Plaça Baró de Cortés 22:00h Concentració al llar per començar acte de recollida de les nostres Regines – primer c/. Consolat del Mar 2 i després c/. Sueca, 55- per a assistir a l’última representació del Milacre, finalisant en la Baixà del Sant i posterior trasllat de l’image, en processó, fins al nostre Llar.

20 D’ABRIL, DISSABTE

11:00 h Concentració al Llar de nostres regines, cort d’honor, chiquets del milacre i demés membres de l’associació per participar en l’excursió al Palmar, que inclourà passeig en barca i dinar al restaurant El Palmar.

Volver arriba